Werkwijze

Na het eerste mail/ telefonisch contact en een korte bespreking van je wensen ontvang je een vragenlijst voor het intake consult dat je ingevuld terug kan zenden.

Intake consult:

Een basis intake duurt minimaal 1,5 uur en is belangrijk voor een goede start. Daarin valt een bioresonantie meting en bespreken we wat er verder boven tafel komt aan de hand van het ingevulde intake formulier. Samen kijken we wat haalbaar is en wat je doelen zijn: gewichtsregulatie/ darmproblemen/ voedingsintoleranties, enz. Met een eerste persoonlijk advies ga je van start en je krijgt voldoende informatie mee om vooruit te kunnen. Heb je in de eerste fase meer ondersteuning nodig, dan is dat altijd mogelijk. Het intake consult kan ook apart aangevraagd worden – als checkup – om even te weten of je al goed bezig bent en verder geen onderliggende klachten hebt. Zie het als een persoonlijke APK want voorkomen is altijd beter dan genezen.

Vervolgconsulten:

Na een maand twee is een vervolg meting zinvol om te zien of de gekozen route  aanslaat en of we wat moeten bijstellen. In principe zijn 2 à 3 consulten voldoende om het juiste spoor te kiezen voor het fysieke deel. Langdurige klachten hebben veel tijd nodig gehad om te ontstaan, ook het oplossen ervan zal even tijd in beslag nemen en verwachtingen moeten wel haalbaar zijn. Soms is verder onderzoek nodig of verwijs ik door.

Of de verdieping aan de orde komt zal gaandeweg blijken in overleg. Vragen mag altijd als je in het traject zit. Graag hou ik contact hoe het gaat en waar hobbels op de weg liggen. Je bepaald zelf het tempo en de intensiteit van je route.

Andere mogelijkheden en werkvormen waarin ik geschoold ben en die ik kan gebruiken ter ondersteuning van het veranderingsproces :

  • Bioresonantie
  • NEI  ( Neuro Emotionele Integratie)
  • VortexHealing®   
  • Voetreflexmassage
  • Lymfe drainage
  • 3 care leefstijlspecialist

In de praktijk is een veilig en corona safe beleid conform de huidige wet en regelgeving.